Najpopularniji modeli muških kupaćih kostima

Leto 2017.

Muškarci koji su uporno cele zime posećivali teretanu i trudili se da dovedu svoje telo u top formu za leto tj. za plažu – da bi se lutajući pogledi devojaka zaustavljali baš na njima – poslednje što žele je da im loš odabir kupaćeg kostima upropasti njihov look!

Stoga, evo par drugarskih saveta kako da se dobro plasirati i odabrati  pogodan kupaći za ovo leto.

Bilo je perioda kada su plažama vladale široke surferske bermude do kolena, sa havajskim motivima.

Iako su surferski kupaći pre koju godinu dominirali, pored njih se uvek pojavljuje  old-school model muških slip kupaćih kostima, takozvane  kupaće gaće, koje su prošle razne modifikacije dizajna – od naših deda preko naših očeva, pa na ovamo…

Ovog leta će dva modela dominirati svetskim plažama, naravno uz muzički hit Despacito!

Jedan od njih je je slim-fit boxer kupaći, u raznim varijacijama, a drugi model predstavlja redizajn već spomenutih surferskih Bermuda, koje su sada dobile kraće i uže nogavice, kao i zamenu za havajski motiv.

Prednost redizajniranih surferskih modela: ako se niste uspeli dovesti u top formu, ili se niste ni u opšte trudili i opterećivali time, oni će vam dobro stajati i neće isticati nedostatak mišićne mase. Imaju i džepove sa strane u koje možete staviti lovu (ako su suve ) i poći na sok, pivce ili neku klopu. Savršeno će vam služiti kao šorc, za višesatno lutanje po beach-barovima kao i za sportske aktivnosti: od odbojke na pesku, preko fudbala do picigena. Prilikom odabira ovih šorceva, trebalo bi obratiti pažnju na dve stvari:

  1. stvar – idealna dužina šorca je do sredine butina, nikako do kolena. Zašto? Jer optički delujemo niži nego što zapravo jesmo, a to je jedan od prvih izgovora devojaka (dakle nije zanemarljivo)
  2. stvar – da nogavice šorca nisu preširoke, nego samo neznatno šire od butina. Znam, znam, svi mi volimo da je što komotnije, pogotovo ako je šorc u pitanju, ali će se široke nogavice pri ulasku u vodu naduvati od vazduha i izgledaćete kao da imate lambada suknju na sebi, a to sigurno ne želite.

Kod slim-fit modela, muževan utisak se stvara ako  gaće dopiru nešto malo ispod prepona. Ovakav model će od većine muškaraca napraviti šarmantnu kombinaciju neodoljivog Beckham-Tom Hardy-James Statham izgleda.

Prednost uskog modela je da naslućuje i ocrtava ono što si sakrio u njima. A to će mnoge devojke neće ostaviti ravnodušnima!

Dakle, ne preostaje vam ništa drugo nego da stanete pred ogledalo i razmislite koji od ova dva nova hit modela za ovo leto je vaš pravi izbor.

0